AdBlue Nat sistem PRO6 emulatori


 

AdBlueNat sistem PRO6 emulatori su uređaji proizvedeni tako da prevaziđu originalne I zahtevne adblue sisteme na novijim generacijama vozila sa euro 6 standardom. Ovi emulatori uspešno simuliraju rad punpe, temperaturnih senzora, SCR, NoX pa čak I DPF-a, bez gubitka obrtnog mometa , bez indikacija na instrument tabli ili dodatnih smetnji. U ponudi imamo PRO6 emulator za 3 tipa vozila.

Volvo pro6

AdBlue Nat PRO6 VOLVO emulator


 

Emulator PRO6 za VOLVO vozila je uređaj nove generacije koji softverski zamenjuje originalne adblue sisteme. Vozilo će nastaviti ne ometano da radi bez gubitka snage. Ovakav softver ne prouzrokuje smetnje ostalim dijagnostičkim sistemima I radi nezavisno od drugih elektronskih komponenti tako da ne ošteti bilo koji drugi električni sistem.

POGLEDAJ PROIZVOD
Renault

AdBlue Nat PRO6 RENAULT emulator


 

Emulator PRO6 za RENAULT vozila je uređaj nove generacije koji softverski zamenjuje originalne adblue sisteme. Vozilo će nastaviti ne ometano da radi bez gubitka snage. Ovakav softver ne prouzrokuje smetnje ostalim dijagnostičkim sistemima I radi nezavisno od drugih elektronskih komponenti tako da ne ošteti bilo koji drugi električni sistem.

POGLEDAJ PROIZVOD
Scania pro6

AdBlue Nat PRO6 SCANIA emulator


 

Emulator PRO6 za SCANIA vozila je uređaj nove generacije koji softverski zamenjuje originalne adblue sisteme. Vozilo će nastaviti ne ometano da radi bez gubitka snage. Ovakav softver ne prouzrokuje smetnje ostalim dijagnostičkim sistemima I radi nezavisno od drugih elektronskih komponenti tako da ne ošteti bilo koji drugi električni sistem.

POGLEDAJ PROIZVOD