Nitro truck pro tuning 24V


AdBlue

Nitro truck pro tuning 24V je uređaj koji povećava snagu I obrtni moment na vešem kamionuu. A pri tom smanjuje potrošnju vozila. Ne oštećuje motor vozila je ne manja trajno mapu kompjutera već samo dok je priključen.

Ovaj uređaj se lako ugrađuje I nije potrebno da posećujete servis. Jednostavno ga samo stavite u OBD2 konektor vašeg vozila. Pošto nema trajnog brisanja mapa ECU-a, već se sam programira prema vašem teretnjaku, potrebno je 150-200km da se potpuno prilagodi vašem načinu vožnjei samom vozilu.

Funkcije:

Prema vašim vozačkim navikama pravi novu mapu kompjutera ECU vozica za povećanje performansi. Što više kilometara prelazite, on obnavlja mapu I tako čuva snagu I obrtni moment je veći.

Kako radi?

Nitro truck pro tuning 24V prima informacije iz vašeg vozila preko kompjutera. Sa tim informacijama on podešava protok vazduha, količinu goriva, vreme ubrizgavanja I pritiska kako bi se povećala snaga. To nikako ne prevazilazi zahteve proizvođača, već radi samo unutar tolerancije vozila. Ne oštećuje motor I ECU, ne izaziva nikakve negativne uticaje na fabričke postavke vozila.

Nitro truck pro tuning 24V je proizveden na štampanoj ploči najnovije tehnologije SMD, visokog kvaliteta.

Nitro truck pro tuning 24V


Nitro
Slika 1
Slika 2
Slika 3
Slika 4
Slika 5
Slika 6