Servisne usluge


Servisne usluge

Servisiranjem i popravkom AdBlue SCR sistema na Iveco,Volvo i Renault kamionima,montazom, prodajom Ad BlueNat emulatora se bavimo već više godina i naši pro emulatori se nalaze na preko 500 vozila različitih proizvođača.

U nasoj ponudi pored  Ad BlueNat pro emulatora nalaze se i zamenski delova SCR sistema (adblue pumpe,injektori-brizgači,creva,filteri,instalacija…).

Naša preporuka je redovan Servis SCR sistema koji podrazumeva zamenu filtera,čišcenje spremnika(rezervoara) i čišćenje mrežastih filtera AdBlue tecnosti(Urea). Servis spada u redovne servisne intervencije i neophodno je uraditi u predviđenom intervalu.Redovnim servisom se mogu sprečiti ozbiljni i veoma skupi kvarovi.

Kako bi što kvalitetnije otklonili kvar ili proverili ispravnost sistema na vašem vozilu potrebna vam je kvalitetna i pouzdana dijagnostika. Najnoviji dijagnostički uređaji,specijalni alati,delovi, kompjuterska dijagnostika kao i stručnost osoblja omogućiće Vam najbolju procenu rada,popravku AdBlue sistema.Na vama je samo da izložite Vaše probleme koji se javljaju kod vozila, kako bi mogli pristupiti ispravnoj dijagnostici, proveri,po potrebi  popravci. Profesionalnost stručnog, dugogodišnje iskustvo i najsavremenija oprema, garancija su kvalitetne usluge.

Za sve nedoumice i za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju a dodatne informacije oko svakog proizvoda možete naci i na našoj stranici.

Servisne usluge


Naslovna
1
2
3
4
5
6
7
8-1
9
10
11
12
14
15
16
17
18